De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Verzekeringsadviseurs Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Verzekeringsadviseurs Noord Holland

De Groot Adviescombinatie

De Groot Adviescombinatie is een vooruitstrevende en toonaangevende financieel dienstverlener voor zowel particulieren als bedrijven. Vooruitstrevend als het aankomt op deskundigheid, het in huis hebben van pure specialismen en de efficiënte afwikkeling van zaken.

Bezoek website De Groot Adviescombinatie

De Heer & Partners

Als het om uw verzekeringen en financiën gaat, dan neemt u geen genoegen met de eerste de beste. U kiest voor kwaliteit, omdat u zeker wilt zijn van een goed advies en van de beste oplossing voor uw individuele situatie. Voor u, uw gezin en eventueel uw eigen zaak.

Bezoek website De Heer & Partners

Dubbel-Z advies

DUBBEL-Z Advieskantoor is opgericht in december 1994 en is een volledig onafhankelijk advieskantoor. Wij begeleiden u op het gebied van verzekeringen, financiële planning en hypotheken.

Bezoek website Dubbel-Z advies

Molenaar en de Ruyter

Op deze website leest u met welke verzekeringen en financiële voorzieningen wij u van dienst kunnen zijn. Maar uiteraard blijft het daar niet bij. Wij hebben onze site van diverse gemakken voorzien. Zo kunt u zelf uw verzekeringen afsluiten, uw digitale polismap bekijken en uw schade melden. Tevens kunt u een hypotheekberekening maken en een spaar- en/of beleggingsrekening openen.

Bezoek website Molenaar en de Ruyter

SB Groep

Wij zijn adviseurs op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Onze taak is het om samen met u een inventarisatie te maken van de risico's waar u mee te maken hebt.

Bezoek website SB Groep

Turien & Co

Turien & Co. is één van de grootste zelfstandige assuradeuren in Nederland. Wij streven er naar de meest efficiënte en effectieve aanbieder van verzekeringen voor het intermediaire kanaal te zijn. Dit houdt dus ook in dat wij niet rechtstreeks verzekeringen afsluiten, noch bemiddelen in assurantiën.

Bezoek website Turien & Co

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

de Goudse verzekeringen

De Goudse heeft gekozen voor een organisatiestructuur waarmee snel en daadkrachtig ingespeeld kan worden op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Door korte lijnen kan De Goudse direct inspelen op de wensen van eindklanten en verzekeringsadviseurs.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Gouda 

Bezoek website de Goudse verzekeringen

Poundwise Financial Coaching

Uw financiële situatie is continu onderhevig aan veranderingen. Dat ligt niet alleen aan de veranderingen van uw privé-situatie, maar ook aan wet en regelgeving en de dynamiek van onze economie. Dit alles bepaalt uw financiële identiteit en die is voor iedereen heel persoonlijk. Bij Poundwise hebben we een andere kijk op financieel advies: Financial Coaching noemen we dat. Daarom bieden wij ook alle financiële disciplines & professionals onder één dak. Wij geloven in een persoonlijke duurzame relatie. Alleen zo komen we tot een professioneel en persoonlijk advies waar u iets mee kunt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Amsterdam, Amstelveen 

Bezoek website Poundwise Financial Coaching