De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Autoverzekering Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Autoverzekering Noord Holland

Autoverzekeraar

Dankzij onze scherpe online prijsafspraken met verzekeraars bieden wij u een goedkope autoverzekering vergelijk tegen een goedkoopste auto verzekering premie.

Bezoek website Autoverzekeraar

Broekhuis Lease

“Klantverwachtingen Overtreffen” is snel opgeschreven, maar betekent in de praktijk een continue uitdaging. Voor de organisatie zelf maar belangrijker nog voor de medewerkers. Toch is dit al jaren de koers die Broekhuis Lease vaart. En die uitdaging wordt steeds groter, omdat onze relaties er gewoonweg op rekenen. 

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Harderwijk 
Logo

Bezoek website Broekhuis Lease

Baggers

Een verzekering voor uw auto kunt u heel eenvoudig afsluiten. Via internet, bij uw autodealer of zelfs een warenhuis. Verzekerd is verzekerd, denkt u misschien. Maar als u schade claimt merkt u veelal pas of u daadwerkelijk goed verzekerd bent.

Bezoek website Baggers

Autoverzekering.nl

Autoverzekering.nl helpt de Nederlandse consument met het vinden van de meest geschikte autoverzekering. Op Autoverzekering.nl vergelijk je geheel onafhankelijk en eenvoudig meerdere autoverzekeraars in een overzicht op prijs én kwaliteit. 

- Bedijrfsomvang: kleinschalig 
- Locatie: Amsterdam


 

Bezoek website Autoverzekering.nl

Boogaard Assurantiën

Vanuit het statige monumentale pand aan het Kenaupark in Haarlem is Boogaard Assurantiën de afgelopen 26 jaar uitgegroeid tot een erkend onafhankelijk assurantietussenpersoon voor zowel zakelijke als particuliere markt. Boogaard Assurantiën is expert in pensioenen, verzekeringen, hypotheken en financieringen.

Bezoek website Boogaard Assurantiën

Centraal Beheer Achmea

Wij zijn de grootste collectieve verzekeraar van Nederland. Grote kans dat ook u profiteert van flinke premiekortingen.

Bezoek website Centraal Beheer Achmea

Ditzo

Wij vinden dat verzekeraars en banken er zijn om een positieve bijdrage te leveren aan je leven. Om je te beschermen tegen financiële risico’s en ervoor te zorgen dat je geld in goede handen is.

Bezoek website Ditzo

Dorsmann Assuranties

Wij willen u graag voor al uw verzekeringen van dienst zijn. Op onze site vindt u informatie over onze producten, onze service, ons kantoor en de actualiteiten op verzekeringsgebied. Op de site is het ook mogelijk om direct verzekeringen af te sluiten.

Bezoek website Dorsmann Assuranties

Du verzekeringen

Wij bieden u een compleet en onafhankelijk advies over uw financiële positie en al uw verzekeringen. Wat zijn uw wensen en doelen voor de toekomst? Welke zekerheden wilt u inbouwen? Denk aan het kopen van een huis, laten studeren van uw kinderen, eerder stoppen met werken, realiseren van meer besteedbaar inkomen of beter afdekken van uw risico´s. Door onze integrale benadering van al deze zaken bieden wij een op maat gesneden advies over uw persoonlijke financiële situatie.

Bezoek website Du verzekeringen

Inshared

Uw auto is natuurlijk prima verzekerd bij InShared. Goed voor u zelf, maar ook voor uw portemonnee. Helemaal als u een verstandige weggebruiker bent. Wij vinden namelijk dat schadevrij rijden beloond moet worden. Daarom krijgt u van ons Beloningspunten. En daarmee kunt u aan het eind van het jaar weer geld terugkrijgen!

Bezoek website Inshared

Rappange

Bent u van plan de zorg voor uw verzekeringen of hypotheek toe te vertrouwen aan ons kantoor of heeft u dat al eerder gedaan, dan kunt u ervan overtuigd zijn dat uw financiële belangen bij ons in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bezoek website Rappange

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

Bloemendaal Advies Groep

Bloemendaal Advies Groep staat garant voor een persoonlijke en betrokken service, kwalitatieve adviezen en hoogstaande voorzieningen. In onze dienstverlening maken wij het u gemakkelijk. Als u dat wenst, beheren wij de gehele verzekeringsadministratie voor u zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Bezoek website Bloemendaal Advies Groep

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Goedkoopsteautoverzekering.net

Goedkoopsteautoverzekering.net heeft tot doel iedereen in Nederland te helpen bij de keuze voor een autoverzekering. Dit doen we door de goedkoopste autoverzekeringen uit te zoeken op basis van pakketinhoud, premie en recensies. Daarnaast informeren we bezoekers zo goed mogelijk over autoverzekeringen en alles er om heen met hoogwaardige informatie.

- Nederland
- Middelgroot

Bezoek website Goedkoopsteautoverzekering.net

Verzekeruwbedrijf.nl

Als zelfverzekerde ZZP'er of MKB'er bent u trots op uw bedrijf. U werkt dan ook hard voor uw onderneming. Daarnaast beseft u dat een goede verzekering noodzakelijk is om tegenslagen op te vangen. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Verzekeruwbedrijf.nl biedt u daarom een passende verzekering voor elk risico. U kunt uw verzekeringen snel en gemakkelijk online afsluiten en beheren. U houdt dan tijd over voor de zaken waar u zich liever mee bezig houdt. Zaken die voor u en uw onderneming elke dag weer van belang zijn. Verzekeruwbedrijf.nl is een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank of verzekeraar heeft stemrecht of aandelen in onze onderneming.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: ‘s- Hertogenbosch

Bezoek website Verzekeruwbedrijf.nl

Sum.nl

Op SUM.nl vind je gemakkelijk en snel de beste deals. Bereken jouw premie voor zorgverzekeringen of autoverzekeringen op basis van jouw persoonlijke situatie, of vergelijk alle verzekeraars.De missie van SUM.nl is om niemand in Nederland onnodig te veel geld te laten betalen voor o.a. verzekeringen. Op vaste lasten kunnen consumenten veel geld besparen. Wij willen iedereen informeren met onafhankelijke artikelen en het makkelijker maken om producten te vergelijken. Geen gedoe en duidelijk laten zien wat de beste deal is.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Zeist

 

Bezoek website Sum.nl