De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Arbeidsongeschiktheid Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsongeschiktheid Noord Holland

Klap

Wij zijn u van dienst bij alle mogelijke branches en u bent bij Klap verzekerd van professionele adviseurs die u zorgvuldig kunnen bijstaan, wanneer u daar behoefte aan heeft.

Bezoek website Klap

MKB Servicedesk

Wil je als zelfstandig ondernemer een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten, maar heb je geen idee hoeveel dat je gaat kosten?

Bezoek website MKB Servicedesk

Ohra

Bij OHRA houden we van duidelijkheid. Dat betekent: weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijnen. Zo houden we het overzichtelijk en weet u direct waar u aan toe bent. Heeft u een vraag of heeft u ons snel nodig? Bij ons krijgt u meteen een deskundige aan de telefoon. Maar ook via internet is het zo geregeld.

Bezoek website Ohra

AOVzonderprovisie.nl

Wij werken op basis van een gericht klantadvies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat betekent dat wij u vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het einde van de looptijd begeleiden. U als klant bent altijd het uitgangspunt. En, wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing die van toepassing is op uw situatie.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Deventer 
Displaying AOVzonderprovisie.jpg
 

Bezoek website AOVzonderprovisie.nl

Univé

Als ondernemer bent u de drijvende kracht van uw bedrijf. Maar wat gebeurt er als u onverhoopt uitvalt? Wat betekent dat voor uw bedrijf en uw persoonlijke situatie? Om te voorkomen dat ziekte of ongeval tot een fors inkomensverlies leidt, is een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering een absolute must.

Bezoek website Univé

Verzekeringen Online

Wij brengen u in contact met verzekeraars die verwachten de scherpste offerte voor u te kunnen uitbrengen. U geeft zelf aan met hoeveel verzekaars u in contact wilt komen. Het verplicht u tot niets en u weet zeker dat u niet teveel betaalt.

Bezoek website Verzekeringen Online

Zilverenkruis Achmea

Betaalbaar, flexibel en gericht op het ondersteunen van u en uw onderneming. Want wij weten hoe belangrijk de continuïteit van uw onderneming is. En daarmee onderscheiden we ons ten opzichte van andere aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Bezoek website Zilverenkruis Achmea

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

Hoost & Van Beek Assurantiën

‘Hoost & Van Beek Assurantiën staat altijd voor ons klaar’. Dat is wat we vaak horen van onze klanten. En dat klopt ook. Want wij zijn en voelen ons een no-nonsense hypotheek- en assurantiekantoor. Onze adviseurs zijn goed opgeleid en stellen zich uiterst professioneel op.

Bezoek website Hoost & Van Beek Assurantiën