De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Werving en Selectie Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Werving en Selectie Noord Holland

Brunel

Onze dienstverlening maken we effectief via diverse specialisaties die zich primair bezighouden met detachering en werving & selectie, maar ook steeds vaker ingeschakeld worden bij vragen over outsourcing, pooling, bij- en nascholing en outplacement.

Bezoek website Brunel

Cobben & van Tulder

Cobben & Van Tulder is een werving, selectie en executive search bedrijf, gespecialiseerd in het bemiddelen van marketing & sales professionals op alle niveaus. Het bedrijf is opgericht in 1997. We willen een hoog niveau aan service bereiken waarbij het belang van zowel klant als kandidaat voorop staat.

Bezoek website Cobben & van Tulder

CWI

U bent op zoek naar personeel. Eerst bepaalt u aan welke eisen de werknemer moet voldoen. Geschikte kandidaten kunt u zoeken via CWI. CWI heeft het grootste en meest diverse werkzoekendenbestand in Nederland. Voldoen de kandidaten niet aan uw minimale eisen, dan kunt u ze geschikt maken voor de functie.

Bezoek website CWI

FunktieMediair

FunktieMediair biedt een uitzonderlijk brede dienstverlening: werving en selectie, assessment, training, loopbaanbegeleiding (coaching en outplacement) en advies. Wij denken mee op strategisch niveau, brengen mogelijkheden in kaart en de essentie boven tafel.

Bezoek website FunktieMediair

Michael Page

Michael Page International is één van de wereldleiders in gespecialiseerde werving en selectie en interim oplossingen.

Bezoek website Michael Page

Monsterboard

Monsterboard.nl bespaart u tijd en geld bij het vinden van de juiste kandidaten

Bezoek website Monsterboard

Octas Finance

Octas Finance detacheert in de financiële sector met kennis, capaciteit en kunde bij bank, verzekeraar en het intermediair. Met vaste professionals detacheren wij bij tijdelijke vraag naar direct inzetbare bancaire kennis en vaardigheden.

Bezoek website Octas Finance

Tempo-Team

Tempo-Team heeft ruim 35 jaar kennis van de arbeidsmarkt en is de tweede uitzendonderneming van Nederland. Via 275 vestigingen zijn dagelijks gemiddeld 30.000 uitzendkrachten en gedetacheerden aan het werk. Tempo-Team maakt deel uit van Randstad Holding.

Bezoek website Tempo-Team

Lintberg

Lintberg onderscheidt zich van traditionele vacaturesites door alleen vacatures met een salaris vanaf €100.000 aan te bieden. Met ruim 30.000 geregistreerde topkandidaten biedt Lintberg een uitstekende aanvulling op het netwerk van topheadhunters en executive search bureaus, maar ook een platform om discreet een topvacature in een relevante doelgroep te plaatsen.

Bezoek website Lintberg

De Hooge Waerder

De Hooge Waerder is een vooruitstrevend full-service accountantskantoor waar alles om u draait. U kunt bij ons terecht voor alle soorten belastingadvies, juridisch advies en accountancy.

Bezoek website De Hooge Waerder

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar vinden. Plaats een opdracht, bekijk offertes en vind vandaag nog de juiste freelance professional voor de opdracht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Amsterdam

 

Bezoek website Freelancer.nl

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl

LTP Business Psychologists

Een team van ervaren bedrijfspsychologen, economen en bedrijfskundigen. Wij voorzien u van de beste inzichten en adviezen om uw medewerkers of organisatie beter te laten presteren. Onze dienstverlening kenmerkt zich door het verlenen van inzicht en advies over wat mensen beweegt. Maar altijd in de context van de vraagstelling: Wie is het best geschikt voor de functie? Kan deze persoon zich nog verder ontwikkelen? Hoe kom ik beter tot mijn recht in mijn huidige rol? Wie zijn de echte talenten van de organisatie? Hoe kan dit team beter gaan functioneren? Hoe wordt de organisatie slagvaardiger?

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Logo

Bezoek website LTP Business Psychologists

Technio

Werving en selectie gericht op (online) marketing talent op een snelle, sociale en succesvolle manier. Dat is Technio. Technio staat voor ruim 10 jaar ervaring met het bij elkaar brengen van vacature en specialist via social media, website optimalisatie en (vooral) netwerken. De ideale combinatie die niet leidt tot 15 irrelevante cv’s, maar wel dat ene, juiste cv. En voor de kandidaat, de juiste vacature en werkgever. Of het nu gaat om een SEO specialist, traffic specialist of juist een acccountmanager of een PHP programmeur, Technio maakt er een sport van!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Harlingen 
Techniek vacatures

Bezoek website Technio

Mirror loopbaancoaching

Inzetbaarheid of ook wel employability is erg belangrijk voor zowel organisaties, als voor personen zelf. Doen waar je goed in bent en doen wat je leuk vindt, maakt dat je met plezier naar je werk gaat. Dit is voor bedrijven erg belangrijk, omdat ze zo het beste resultaat kunnen behalen. Door middel van loopbaancoaching kun je in beeld brengen, waar je kwaliteiten en ontwikkeling liggen. Op deze manier weten zowel de organisatie en jijzelf waar je het beste inzetbaar bent. Ook binnen outplacement trajecten wordt gekeken naar de inzetbaarheid van medewerkers, maar dan buiten de huidige organisatie.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Mirror Loopbaancoaching

Bezoek website Mirror loopbaancoaching