De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Training en Coaching Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Training en Coaching Noord Holland

2empower

Uw ambities waarmaken of dromen realiseren? De prestaties van uw team verbeteren of effectiever samenwerken? Een betere manager of ondernemer worden? 2empower helpt organisaties, teams en individuen om hun doelen te bereiken. Om de slag te maken van ideeën, wensen en dromen naar concrete, duurzame en meetbare resultaten.

Bezoek website 2empower

Rubato Groep

Al meer dan 20 jaar kijken onze adviseurs, door de bril van de ondernemer, kritisch maar ook realistisch naar uw organisatie. Wij geven bedrijfsjuridische en bedrijfseconomische ondersteuning en advies alle zaken waar een ondernemer tijdens zijn bedrijfsvoering mee wordt geconfronteerd. Onze trainers verzorgen diverse trainingen en opleidingen. Ze weten deze af te stemmen op praktijksituatie van deelnemers, wat erg motiveert en tot resultaten leidt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Image result for rubato groep

Bezoek website Rubato Groep

Advice Select

AdviceSelect is een full service adviesbureau als het gaat om arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie. Of het nu gaat om een advies of training, wij zijn de specialist in uw branche. AdviceSelect richt zich in zijn dienstverlening op met name technische bedrijven, omdat onze trainers en coaches deze sector door en door kennen en hierop geselecteerd zijn.

Bezoek website Advice Select

Edubookers.com

Wij zijn Edubookers, hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Wij bieden duizenden trainingen aan van honderden van de beste opleiders in Nederland. Veel van onze trainingen zijn beoordeeld door oud cursisten, zodat jij de beste keuze kunt maken. Het Edubookers team helpt jou om te blijven groeien en dat met de beste prijsgarantie!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Eindhoven 

 

Bezoek website Edubookers.com

BD Training

BDTraining richt zich op ontwikkeling van mensen door middel van training en/of coaching aan individuen of teams waardoor de effectiviteit en motivatie gewaarborgd wordt.

Bezoek website BD Training

Context Texel

Context is een Texels bureau, gespecialiseerd op het gebied van coaching, training en mediation. Context begeleidt en traint groepen, bedrijven en personen om tot een eigen visie, inzicht en oplossing te komen.

Bezoek website Context Texel

H&S Adviesgroep

Alles draait om mensen. Of het nu gaat om kleine bedrijven, grote organisaties of interne afdelingen, mensen zijn bepalend voor het resultaat en het succes. Maar hoe ‘manage’ je mensen?

Bezoek website H&S Adviesgroep

Kieft Coaching

KieftCoaching brengt mensen verder! Met coaching, trainingen, adviezen, heldere teksten, workshops, als dagvoorzitter. De kracht van communicatie, daar draait het om. We scheppen helderheid, maken zaken minder ingewikkeld, creëren nieuwe energie.

Bezoek website Kieft Coaching

Nextpractice Institute

Het nextpractice-institute vergroot waarde en slagkracht van bedrijven en organisaties door het co-creëren van verbinding. De opgave van leiders is het verbinden van strategie, ondernemerschap en uitvoerend vermogen. We hebben ze alle drie nodig maar de waarde zit in de combi en de mate waarin u slaagt met deze verbinding uw klanten, medewerkers en partners te inspireren.

Bezoek website Nextpractice Institute

Zoutberg Advies

Zoutberg Advies geeft sinds 1985 personen, organisaties en bedrijven een nieuwe impuls en persoonlijke ondersteuning. Zoutberg Advies biedt o.a. geregistreerde en gecertificeerde persoonlijke coaching aan bestuurders, managers, professionals en zelfstandig ondernemers. Onze coaches zijn steeds op de hoogte van de state-of-the-art kennis over het vakgebied.

Bezoek website Zoutberg Advies

Haarlem Venture LAB

Haarlem Venture LAB brengt essentiële elementen samen om succesvol ondernemerschap te vergroten. Haarlem Venture LAB bestaat uit een groep hands-on gerichte professionals die de opgedane ervaring wil inzetten om andere ondernemers te helpen hun onderneming verder te laten groeien. Maar ook voor startups met een goed idee is Haarlem Venture LAB het ideale platform voor new business.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Haarlem

Bezoek website Haarlem Venture LAB

UNIT4 Business Software

UNIT4 ontwikkelt cloudgebaseerde ERP- en bedrijfssoftware. Met onze software en diensten helpen we onze klanten te voldoen aan de behoeften die een steeds veranderende omgeving met zich meebrengt. Organisaties willen blijven draaien en kunnen groeien. Om voorop te blijven moet software snel en tegen lage kosten aan te passen zijn aan continu veranderende situaties. En dat is precies wat onze ERP en bedrijfssoftware biedt. Software die klaar is voor de veranderingen van morgen. Dat noemen wij: software vooruitgedacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Hengelo, Rijssen, Sliedrecht, Utrecht, Veenendaal, Zoetermeer 
UNIT4 bedrijfssoftware

Bezoek website UNIT4 Business Software

BG accountants- en belastingadvieskantoor

Wij zijn een accountants- en belastingadvieskantoor. Maar we zijn nog veel meer dan dat. Wij zijn er niet alleen voor de jaarrekeningen en de belastingaangiften, wij willen samen met jou ondernemen! Wij werken anders dan andere accountants. We dragen geen stropdas, zijn niet stoffig of formeel. Wij bewijzen al jaren dat het ook anders kan. Proactief, informeel en gericht op samen ondernemen. We laten zien dat de administratie geen noodzakelijk kwaad is, maar juist belangrijke ondernemerskansen biedt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Alkmaar, Lisse 

Bezoek website BG accountants- en belastingadvieskantoor

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png

Bezoek website Bureau Strak

LTP Business Psychologists

Een team van ervaren bedrijfspsychologen, economen en bedrijfskundigen. Wij voorzien u van de beste inzichten en adviezen om uw medewerkers of organisatie beter te laten presteren. Onze dienstverlening kenmerkt zich door het verlenen van inzicht en advies over wat mensen beweegt. Maar altijd in de context van de vraagstelling: Wie is het best geschikt voor de functie? Kan deze persoon zich nog verder ontwikkelen? Hoe kom ik beter tot mijn recht in mijn huidige rol? Wie zijn de echte talenten van de organisatie? Hoe kan dit team beter gaan functioneren? Hoe wordt de organisatie slagvaardiger?

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Logo

 

Bezoek website LTP Business Psychologists

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt daarom een uitgebreid Permanente Educatie-programma aan. Daarnaast biedt RB Opleidingen een breed scala aan opleidingen aan op diverse niveaus. U kunt vanaf de start in de opleiding Register Belastingconsulent in zes jaar afstuderen op academisch niveau.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Culemborg 
Register belasting adviseurs: Verder in fiscale kennis

Bezoek website Register Belastingadviseurs

MFAS

De basis voor MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen bv is gelegd in 1985. Henry Meijer kreeg bij het toenmalige De Boer en Van Keulen Groningen, thans PWC, de opdracht een checklist op te stellen voor het genereren van werk uit accountantsdossiers. In 1988 introduceerde hij dit instrument bij Moret Gudde Brinkman, thans EY. In 1994 werd MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen opgericht. Met onze cursussen proberen wij praktijkconcepten (verder) te ontwikkelen en ons programma te verrijken. U krijgt ideeën en handvatten voor uw cliënten aangereikt. Weinig theorie, veel praktijk!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Noordwijk 
Afbeeldingsresultaat voor meijer fiscale adviessystemen
 

Bezoek website MFAS

Mirror loopbaancoaching

Inzetbaarheid of ook wel employability is erg belangrijk voor zowel organisaties, als voor personen zelf. Doen waar je goed in bent en doen wat je leuk vindt, maakt dat je met plezier naar je werk gaat. Dit is voor bedrijven erg belangrijk, omdat ze zo het beste resultaat kunnen behalen. Door middel van loopbaancoaching kun je in beeld brengen, waar je kwaliteiten en ontwikkeling liggen. Op deze manier weten zowel de organisatie en jijzelf waar je het beste inzetbaar bent. Ook binnen outplacement trajecten wordt gekeken naar de inzetbaarheid van medewerkers, maar dan buiten de huidige organisatie.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Mirror Loopbaancoaching
 

Bezoek website Mirror loopbaancoaching