De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Arbeidsomgeving Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsomgeving Noord Holland

Arbeidsinspectie

De Arbeidsinspectie bevordert de naleving van de wetgeving op het gebied van de veiligheid en gezondheid op het werk en bestrijdt illegale tewerkstelling. Daarbij wordt prioriteit gegeven aan de aanpak van ernstige risico’s en eventuele misstanden.

Bezoek website Arbeidsinspectie

Arbo Nieuwe Stijl

De overheid wil door een effectiever arbobeleid in ondernemingen de veiligheid en gezondheid op de werkvloer verbeteren. Op deze website is uitgebreide informatie te vinden over ‘arbo nieuwe stijl’. Werkgevers en werknemers kunnen hier vinden wat de nieuwe aanpak voor hun onderneming betekent en wat er van hen wordt verwacht.

Bezoek website Arbo Nieuwe Stijl

Arbo Portaal

Met het ArboKennisPortaal (AKP) wil het ministerie kennis- en informatieuitwisseling op gang brengen tussen overheid en werkgevers, werknemers en preventiemedewerkers op het gebied van veilig en gezond werken. Het portaal biedt onder meer praktische oplossingen, geeft uitgebreide, verdiepende achtergrondinformatie over meer dan 100 arbothema’s en voorziet in een dagelijkse nieuwsvoorziening.

Bezoek website Arbo Portaal

ArboNed 365

ArboNed is een adviseur op het gebied van werk en gezondheid. Onze dienstverlening beïnvloedt direct de financiële en sociale resultaten van uw organisatie. Door samen met ons werk, veiligheid en gezondheid aan te pakken, vermindert u uw verzuimkosten, stijgt de arbeidsproductiviteit en verhoogt u het werkplezier. En u voldoet gelijk aan een hoop wettelijke arboverplichtingen.

Bezoek website ArboNed 365

De Arbodienst

Bij De Arbodienst kunt u terecht voor o.a. de volgende diensten: verzekeringen, werkplekonderzoek, PAGO en arbeidsdeskundigenonderzoek. Ook kan De Arbodienst u helpen met maatwerk op het gebied van bijvoorbeeld verzuim, reintegratie, subsidies en HRM ondersteuning.

Bezoek website De Arbodienst

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Iedere ondernemer loopt risico's. Op onze site kunt u per branche lijst met alle risico’s in uw bedrijf vinden. Tevens hebben wij een PLAN voor het oplossen van deze risico's voor uw personeel en bedrijf.

Bezoek website Risico Inventarisatie & Evaluatie

Arbo MKB

Op deze site vindt u een aantal praktische producten en hulpmiddelen die u kunnen ondersteunen bij de uitvoering van uw arbo-, verzuim- en reïntegratiebeleid. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Bezoek website Arbo MKB

UWV

Hier vindt u informatie voor werkgevers, ondernemers, administratiekantoren en arbodiensten over de verschillende werknemersverzekeringen.

Bezoek website UWV