De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Rechtshulp Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Rechtshulp Noord Holland

De Rechtspraak

Dit is de internetsite van de Rechtspraak en de Hoge Raad der Nederlanden. Via het onderstaande menu heeft u direct toegang tot de sites van de Raad voor de rechtspraak, alle rechtbanken, gerechtshoven, de Hoge Raad en andere bijzondere colleges.

Bezoek website De Rechtspraak

Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand heeft toezicht op en draagt zorg voor de organisatie van de verlening van gesubsidieerde rechtsbijstand door met name het Juridisch Loket, mediators en advocaten. Dat betekent dat mensen die een advocaat of mediator niet kunnen betalen subsidie kunnen krijgen van de Raad voor Rechtsbijstand.

Bezoek website Raad voor Rechtsbijstand

Recht & Raad Juristen

RECHT & RAAD is een samenwerkingsverband van ervaren bedrijfsjuristen, gespecialiseerd in rechtshulpverlening aan ondernemers in het Midden en Kleinbedrijf. De juristen van RECHT & RAAD houden zich bezig met alle juridische-kwesties die ondernemers tegen kunnen komen, met name op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht, merkenrecht, contractenrecht, ondernemingsvormen, incasso's, wanprestaties en gerechtelijke procedures.

Bezoek website Recht & Raad Juristen

Rechtsbijstandbureau

Rechtsbijstandbureau is een juridische informatie dienstverlener die u wegwijs probeert te maken in het geheel van regels en instanties.

Bezoek website Rechtsbijstandbureau

S&G Assurantiën

Voor een bescheiden premie per jaar bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp.

Bezoek website S&G Assurantiën

Wetwijs

Juridische zaken goed regelen is echter een vak apart, en iets waar de MKB ondernemer niet altijd voldoende tijd voor of affiniteit mee heeft. Wetwijs biedt speciaal voor MKB ondernemers een algemene juridische cursus van één dagdeel aan, waarvan het doel is om bij de MKB ondernemer een signaleringsfunctie voor juridische zaken en bijbehorende valkuilen te kweken.

Bezoek website Wetwijs

Woesthoff Advocaten

Wilt u een advocaat uit duizenden, die resultaat garandeert en niets kost? Zoek dan gerust verder! Mr. P.L.J. Woesthoff besteedt haar tijd liever aan mensen die haar kennis, betrokkenheid en inzet respecteren. Voor wie zij de regie over hun zaak mag voeren en door het vuur kan gaan. Omdat zij streeft naar rechtvaardige oplossingen. En dat doet zij snel, vakkundig en doeltreffend.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Huizen

Bezoek website Woesthoff Advocaten

Cleerdin & Hamer Advocaten

Wij zijn specialisten. Ons uitgangspunt is dat een cliënt de best mogelijke juridische bijstand mag verwachten. Dat kan alleen als de advocaat gefocust is op zijn specifieke vakgebied. Daarin investeren we veel tijd en moeite. Niet alleen door de permanente opleiding van onze advocaten (via het volgen en geven van cursussen en jurisprudentiebesprekingen), maar ook door deelname van onze advocaten aan redacties van juridische tijdschriften, door lidmaatschappen van juridische verenigingen en organisaties en door wetenschappelijke publicaties.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Amsterdam, Almere, Alkmaar

Bezoek website Cleerdin & Hamer Advocaten

HBR Juridisch Advies

HBR Juridisch Advies is een adviesbureau dat verschillende juridische diensten aan particulieren en (startende) ondernemers aanbiedt. U kunt zelf aangeven van welke dienst u gebruik wilt maken.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hilversum

Bezoek website HBR Juridisch Advies

Helder Juridisch

Ondernemer of particulier, soms krijgt u te maken met vragen of problemen die van juridische aard zijn en grote consequenties kunnen hebben voor uw bedrijf of voor u als particulier. Juridisch advies kan dan noodzakelijk zijn. Helder Juridisch staat zowel bedrijven als particulieren in die gevallen bij en het liefst vòòr de problemen kunnen ontstaan.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Julianadorp

Bezoek website Helder Juridisch

Alcmaria Advocaten

Waarschijnlijk heeft u nog nooit een advocaat nodig gehad, maar ineens bevindt u zich in een positie waarin u wel wat juridisch advies en/of ondersteuning kunt gebruiken. Alcmaria Advocaten biedt betaalbare, deskundige rechtshulp van hoge kwaliteit aan zowel ondernemers als particulieren, met persoonlijke betrokkenheid als uitgangspunt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Alkmaar
Alcmaria advocaten

Bezoek website Alcmaria Advocaten