De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Notarissen Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Notarissen Noord Holland

Alsema van Duin

Als uw notaris leggen wij uw afspraken niet alleen vast, we begeleiden en adviseren u tijdens het hele traject. Het gaat immers om belangrijke zaken; u wilt precies weten waar u aan toe bent en of de afspraken die gemaakt worden in úw belang zijn.

Bezoek website Alsema van Duin

Abma Schreurs advocaten en notarissen

Abma Schreurs biedt, als middelgroot kantoor met een prominente plaats in Noord-Holland, een unieke service door de samenwerking tussen onze advocaten en notarissen. Voor particulieren en het bedrijfsleven hebben wij alle relevante specialismen in huis. Onze Noord-Hollandse wortels zorgen voor een nuchtere aanpak, dienstverlening op maat en een gunstige prijsstelling. Want úw belang staat voorop.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Amsterdam, Hoorn, Monnickendam, Purmerend 

 

Bezoek website Abma Schreurs advocaten en notarissen

Erkamp Van Leersum Notarissen

Erkamp Van Leersum biedt alle voorkomende notariële werkzaamheden op het gebied van onroerend goed, ondernemingsrecht en familierecht. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over juridische en fiscale aspecten van bedrijfsonroerendgoed en nieuwbouwprojecten en estate-planning.

Bezoek website Erkamp Van Leersum Notarissen

Formaat notarissen

Succesvol ondernemen heeft alles te maken met het nemen van de juiste beslissingen. De Formaat notaris kan deze beslissingen voor u vastleggen, maar liever schuift hij in een eerder stadium bij u aan. Met zijn ervaring in het bedrijfsleven en kennis van het ondernemingsrecht kan de Formaat notaris uw plannen nauwgezet beoordelen en u van strategisch juridisch advies voorzien.

Bezoek website Formaat notarissen

Mr A.E. Blom

De notaris wordt bijgestaan door een gemotiveerd team van juridisch specialisten. Ons kantoor kenmerkt zich door een open karakter waarbinnen u in een ontspannen en constructieve wijze wordt geholpen.

Bezoek website Mr A.E. Blom

Mr M.J. Meijer c.s. notarissen

Mr M.J. Meijer c.s., notarissen voert een algemene praktijk, verdeeld in drie secties: Rechtspersonen (RP), Onroerend Goed (OG) en Personen- en Familierecht (PF), waarbij de cliënt altijd centraal staat.

Bezoek website Mr M.J. Meijer c.s. notarissen

Notaris Broekkamp

Notariskantoor Broekkamp is het jongste kantoor van Alkmaar waar tien enthousiaste ervaren medewerkers voor u klaar staan om met veel plezier uw zaken perfect te willen regelen.

Bezoek website Notaris Broekkamp

HVG

In Nederland behoort HVG tot de top van advocatuur en notariaat. Vanwege onze ondernemende, innovatieve en oplossingsgerichte benadering worden wij beschouwd als toonaangevend in de markt. Wij zijn bij uitstek een kantoor van deze tijd: professioneel, communicatief en 24/7 beschikbaar voor cliënten.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Den-Haag, Eindhoven, Rotterdam 
EY Ernst Young logo

Bezoek website HVG

Netwerk Notarissen

Netwerk Notarissen vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Baarn 

 

Bezoek website Netwerk Notarissen