De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Juristen Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Juristen Noord Holland

Croon Davidovich

Croon Davidovich advocatenCroon Davidovich is een op ondernemingen gericht advocatenkantoor. Wij bieden u full service met specifieke kennis en ervaring op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht (inclusief huurrecht), intellectueel eigendomsrecht en ICT-recht.

Bezoek website Croon Davidovich

Prins en Koster advocaten

Prins & Koster advocaten is een ambitieus kantoor, waarvan mr. J.H. Prins & mr. A.E. Koster vennoten zijn. Beiden zijn sinds 1990 werkzaam als advocaat. Ons kantoor bestaat momenteel uit zeven advocaten en zeven medewerksters. Ons streven is gericht op verdere regionale groei.

Bezoek website Prins en Koster advocaten

Teunisse advocaten

Mr Teunisse is er voor de cliënt. Hij adviseert waar nodig en hij bekijkt de zaken zakelijk. Maar altijd met oog voor menselijke verhoudingen. Waar mogelijk zal hij altijd trachten te bemiddelen alvorens te procederen.

Bezoek website Teunisse advocaten

Van Diepen Van der Kroef Advocaten

Van Diepen Van der Kroef Advocaten is het grootste onafhankelijke advocatenkantoor van Nederland. Gegroeid vanuit de wil en durf om te ondernemen. Daarbij zijn steeds de juiste personen gezocht met dezelfde ambitie. Onze advocaten zijn ondernemers, die – net als onze grootste klantengroep – bouwen aan hun organisatie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Haarlem, Den Haag, Utrecht
Advocatenkantoor voor Juridisch Advies - Van Diepen Van der Kroef Advocaten

Bezoek website Van Diepen Van der Kroef Advocaten

JuristenTeam

JuristenTeam is een onafhankelijke juridische dienstverlener. Ons Team van ervaren Juristen staat bedrijven en particulieren met raad en daad bij. Onze doelstelling is de oplossing van uw probleem! We hanteren bepaalde standaard uitgangspunten. We hechten aan een duurzame relatie met u, gebaseerd op interesse, integriteit en vertrouwen. Om deze redenen vinden wij een goed persoonlijk contact met u van belang.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Arnhem, Den-Bosch, Groningen, Rotterdam, Utrecht Zwolle

 

Bezoek website JuristenTeam

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen

De Hooge Waerder

De Hooge Waerder is een vooruitstrevend full-service accountantskantoor waar alles om u draait. U kunt bij ons terecht voor alle soorten belastingadvies, juridisch advies en accountancy. 

Bezoek website De Hooge Waerder

Froon Helmonds Advocaten

Ons kantoor is in 1986 opgericht en is sedertdien uitgegroeid tot een advocatenkantoor dat vanuit de ondernemingsrechtelijke praktijk met name het MKB adviseert en procedeert op uiteenlopende rechtsgebieden. Onze advocaten adviseren en ondersteunen onze cliënten met specialistische kennis en inlevingsvermogen.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Amsterdam 

Bezoek website Froon Helmonds Advocaten

Woesthoff Advocaten

Wilt u een advocaat uit duizenden, die resultaat garandeert en niets kost? Zoek dan gerust verder! Mr. P.L.J. Woesthoff besteedt haar tijd liever aan mensen die haar kennis, betrokkenheid en inzet respecteren. Voor wie zij de regie over hun zaak mag voeren en door het vuur kan gaan. Omdat zij streeft naar rechtvaardige oplossingen. En dat doet zij snel, vakkundig en doeltreffend.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Huizen

 

Bezoek website Woesthoff Advocaten

HBR Juridisch Advies

HBR Juridisch Advies is een adviesbureau dat verschillende juridische diensten aan particulieren en (startende) ondernemers aanbiedt. U kunt zelf aangeven van welke dienst u gebruik wilt maken.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hilversum

 

Bezoek website HBR Juridisch Advies

HNS Advocaten

hns advocaten is een modern en kleinschalig advocatenkantoor dat zich met name richt op de zakelijke markt. Het kantoor kenmerkt zich door betrokkenheid en gedrevenheid. De medewerkers van hns advocaten bieden service op hoog niveau en zijn allen gespecialiseerd op hun eigen rechtsgebied.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Purmerend

Bezoek website HNS Advocaten

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS

Abma Schreurs advocaten en notarissen

Abma Schreurs biedt, als middelgroot kantoor met een prominente plaats in Noord-Holland, een unieke service door de samenwerking tussen onze advocaten en notarissen. Voor particulieren en het bedrijfsleven hebben wij alle relevante specialismen in huis. Onze Noord-Hollandse wortels zorgen voor een nuchtere aanpak, dienstverlening op maat en een gunstige prijsstelling. Want úw belang staat voorop.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Amsterdam, Hoorn, Monnickendam, Purmerend 

Bezoek website Abma Schreurs advocaten en notarissen

Busch Advocatenkantoor

Advocaat Esther Busch is gespecialiseerd advocaat familierecht en werkzaam vanuit Alkmaar. Het inschakelen van een advocaat is voor veel mensen een grote stap. Dan is ook er nog een grote keus in advocaten. Een advocaat familierecht helpt bij scheiding, alimentatie en meer. Hoe vindt u de juiste? Uiteraard is deskundigheid een vereiste, maar net zo belangrijk is het of u een goed gevoel heeft bij uw advocaat.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Alkmaar 

 

Bezoek website Busch Advocatenkantoor