De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Incasso Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Incasso Noord Holland

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS

Atradius

Atradius heeft meer dan 80 jaar ervaring in het ondersteunen van ondernemingen bij het beheren van hun kredietrisico's. Dit is de kern van onze business.

Bezoek website Atradius

Abma Schreurs advocaten en notarissen

Abma Schreurs biedt, als middelgroot kantoor met een prominente plaats in Noord-Holland, een unieke service door de samenwerking tussen onze advocaten en notarissen. Voor particulieren en het bedrijfsleven hebben wij alle relevante specialismen in huis. Onze Noord-Hollandse wortels zorgen voor een nuchtere aanpak, dienstverlening op maat en een gunstige prijsstelling. Want úw belang staat voorop.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Amsterdam, Hoorn, Monnickendam, Purmerend 

Bezoek website Abma Schreurs advocaten en notarissen

Graydon

Hoe goed kent u uw huidige klanten eigenlijk? En wat weet u nou in feite van de nieuwe klanten die zich bij u aandienen? Vertrouw op Graydon, dan weet u of u op uw klant kunt vertrouwen!

Bezoek website Graydon

Centraal Invorderings Bureau

Het CIB hanteert verscheidene methodes om in contact te komen met wanbetalers. Door intensieve, maar gepaste communicatie met een wanbetaler weten wij onze relaties te verrassen met hoge incassoscores. Het CIB heeft een eigen effectieve methodiek ontwikkeld voor het innen van uw onbetaalde nota’s. Wij hebben de hoofdlijnen van dit traject voor u op een rijtje gezet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rotterdam 

Bezoek website Centraal Invorderings Bureau

Incassobureau Inschakelen

Alle incassobureaus in onze incasso coöperatie zijn gespecialiseerd in de incasso van openstaande vorderingen namens UW bedrijf, dit levert u direct veel voordeel en besparingen op.

Bezoek website Incassobureau Inschakelen

Incassoregister.nl

Incassoregister.nl is het meest effectieve online incassobureau. Onze gedachte is dat u alles zelf in de hand houdt. Op deze manier is het incasseren van debiteuren het effectiefst, snelst en voordeligst. Wat wij doen is u begeleiden bij dit proces. Zo maken wij de dagvaardingen voor u op en houden het proces middels deze site in de gaten.

Bezoek website Incassoregister.nl

Nijstad & Toonen

Nijstad & Toonen biedt u maatoplossingen bij incasso's, huurzaken, debiteurenbeheer, executiezaken, juridische adviezen, contracten, leveringsvoorwaarden, constateringen, veilingen en verkopingen/taxaties.

Bezoek website Nijstad & Toonen

Van Arkel Incasso

Van Arkel is gespecialiseerd in het incasseren van geldvorderingen, (juridisch advies inzake) creditmanagement en de uitvoering van ambtelijke opdrachten. De jarenlange incasso-ervaring in de meest uiteenlopende bedrijfstakken en branches, maakt Van Arkel tot de ideale partner bij uw debiteurenbeheer.

Bezoek website Van Arkel Incasso

Van Lith Incasso

Het gerechtsdeurwaarders en incassobureau dat voor de incassering van Uw openstaande vorderingen zorg kan dragen! Van Lith gerechtsdeurwaarders heeft alles onder één dak!

Bezoek website Van Lith Incasso

Van Twuijer

Van Twuijver B.V. is een vakbekwaam rechtskundig incassobureau, opgericht in 1925. Met ingang van 23 februari 2004 hebben wij onze diensten uitgebreid door de oprichting van het gerechtsdeurwaarderskantoor.

Bezoek website Van Twuijer

Weltevrede Deurwaarders

Dankzij ’up to date’ automatisering en samenwerking met collega gerechtsdeurwaarderskantoren voorziet Incassade Weltevrede in een landelijke dekking en online dienstverlening en informatievoorziening.

Bezoek website Weltevrede Deurwaarders

Groenewegen & Partners Gerechtsdeurwaarders

Groenewegen en Partners zorgt voor beter betalende klanten. Snel, professioneel en met respect voor uw klantrelatie. Onze professionele incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders zorgen er, samen met u, voor dat u bij debiteuren met een achterstand meteen een voorsprong neemt. En dus niet achter de feiten aanloopt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht
Groenewegen logo
 

Bezoek website Groenewegen & Partners Gerechtsdeurwaarders

De Hooge Waerder

De Hooge Waerder is een vooruitstrevend full-service accountantskantoor waar alles om u draait. U kunt bij ons terecht voor alle soorten belastingadvies, juridisch advies en accountancy.

Bezoek website De Hooge Waerder

Cleerdin & Hamer Advocaten

Wij zijn specialisten. Ons uitgangspunt is dat een cliënt de best mogelijke juridische bijstand mag verwachten. Dat kan alleen als de advocaat gefocust is op zijn specifieke vakgebied. Daarin investeren we veel tijd en moeite. Niet alleen door de permanente opleiding van onze advocaten (via het volgen en geven van cursussen en jurisprudentiebesprekingen), maar ook door deelname van onze advocaten aan redacties van juridische tijdschriften, door lidmaatschappen van juridische verenigingen en organisaties en door wetenschappelijke publicaties.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Amsterdam, Almere, Alkmaar

Bezoek website Cleerdin & Hamer Advocaten

Janssen & Janssen

Transparant, deskundig en effectief. Zo werkt Janssen & Janssen, op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. U heeft aan ons een ervaren partner in creditmanagement, incasso en juridisch advies. Wij vinden openheid naar onze opdrachtgevers erg belangrijk. Daarom heeft u bij ons altijd en overal inzicht in de voortgang van uw project.

- Bedrijfsomvang: Groot
- Locaties: Eindhoven, Roosendaal, Emmen, Goes, Nijmegen, Maastricht, Roermond

Bezoek website Janssen & Janssen

Gimbrère International Advocaten

Gimbrère International Advocaten is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor met vestigingen in zowel Nederland als Spanje. Wij onderscheiden ons door een uiterst professionele werkwijze, waarbij wij laagdrempelig werken. Een hecht team, expertise en betrokkenheid brengen de meest efficiënte oplossing voor onze cliënten. Wij zijn op het hoogste niveau werkzaam voor particulieren, ondernemingen, instellingen en overheden.

- Bedrijfsomvang: Groot
- Locaties: Breda, Amsterdam

Bezoek website Gimbrère International Advocaten

HNS Advocaten

hns advocaten is een modern en kleinschalig advocatenkantoor dat zich met name richt op de zakelijke markt. Het kantoor kenmerkt zich door betrokkenheid en gedrevenheid. De medewerkers van hns advocaten bieden service op hoog niveau en zijn allen gespecialiseerd op hun eigen rechtsgebied.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Purmerend

Bezoek website HNS Advocaten

Appelman Advocaten

Of u nu ondernemer, DGA, directeur of ZZP’er bent. Wij helpen u met de juridische regels die u belemmeren in uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om problemen met uw personeel, uw vastgoed of afgesloten contracten, u wilt verder groeien.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Enkhuizen, Hoorn, Purmerend 

 

Bezoek website Appelman Advocaten