De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Erfrecht Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Erfrecht Noord Holland

De Die

De doelstelling die ik nastreef, is het verzorgen van financiële administraties voor een zo breed mogelijk publiek. De praktijk is daarmee toegankelijk voor iedereen die, op welke wijze ook, begeleiding nodig heeft bij het voeren van zijn of haar financiële administratie. Deze begeleiding kan variëren van het geven van eenmalig advies tot het volledig overnemen en beheren van de financiële zaken.

Bezoek website De Die

De NalatenschapsMakelaar

De NalatenschapsMakelaar is een jonge organisatie opgericht in 2010. We richten ons op de afhandeling van nalatenschappen in heel Nederland. Daarbij staat de bekwaamheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid van onze professionals voorop.

Bezoek website De NalatenschapsMakelaar

Erfrecht jurist

Gestart in 2006 is Erfrecht Jurist inmiddels een gewaardeerd bureau voor grote en kleinere opdrachtgevers, particulieren en professionals. Behalve over onze expertise zijn cliënten ook tevreden over onze kordate aanpak.

Bezoek website Erfrecht jurist

Erfwijzer

Deze site probeert je wegwijs te maken in de wereld van het erfrecht en, als je dat wilt, in contact te brengen met gespecialiseerde mediators en nalatenschapsafwikkelaars. Met mediation kunnen conflicten worden opgelost en nalatenschapsafwikkelaars bieden je hulp bij de afhandeling van de erfenis.

Bezoek website Erfwijzer

Juridisch Startpunt

Door samenwerking met een groot aantal advocatenkantoren en juridische adviesbureaus heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend een juridische vraag te stellen aan een deelnemend kantoor in uw regio (dit wordt aan de hand van uw postcode bepaald).

Bezoek website Juridisch Startpunt

Notariskantoor Faasen

De keuze voor een notaris is heel individueel. Het team van notariskantoor Faasen bestaat uit zeer ervaren medewerkers die er bewust voor hebben gekozen om een persoonlijke, cliëntgerichte praktijk te voeren, waarbij we u bij naam kennen.

Bezoek website Notariskantoor Faasen

Flynth

Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. Onze adviseurs bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen ze enthousiast en gedreven. Want ondernemen inspireert niet alleen ondernemers, maar ook hun adviseurs!

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Arnhem 

Bezoek website Flynth

Rijksoverheid

Op deze website staat een schat aan informatie van de rijksoverheid. Om ervoor te zorgen dat deze informatie voor iedereen toegankelijk is, heeft Postbus 51 een grotendeels toegankelijke website voor mensen met een functiebeperking.

Bezoek website Rijksoverheid

Gimbrère International Advocaten

Gimbrère International Advocaten is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor met vestigingen in zowel Nederland als Spanje. Wij onderscheiden ons door een uiterst professionele werkwijze, waarbij wij laagdrempelig werken. Een hecht team, expertise en betrokkenheid brengen de meest efficiënte oplossing voor onze cliënten. Wij zijn op het hoogste niveau werkzaam voor particulieren, ondernemingen, instellingen en overheden.

- Bedrijfsomvang: Groot
- Locaties: Breda, Amsterdam

Bezoek website Gimbrère International Advocaten

Alcmaria Advocaten

Waarschijnlijk heeft u nog nooit een advocaat nodig gehad, maar ineens bevindt u zich in een positie waarin u wel wat juridisch advies en/of ondersteuning kunt gebruiken. Alcmaria Advocaten biedt betaalbare, deskundige rechtshulp van hoge kwaliteit aan zowel ondernemers als particulieren, met persoonlijke betrokkenheid als uitgangspunt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Alkmaar
Alcmaria advocaten

Bezoek website Alcmaria Advocaten

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen

Abma Schreurs advocaten en notarissen

Abma Schreurs biedt, als middelgroot kantoor met een prominente plaats in Noord-Holland, een unieke service door de samenwerking tussen onze advocaten en notarissen. Voor particulieren en het bedrijfsleven hebben wij alle relevante specialismen in huis. Onze Noord-Hollandse wortels zorgen voor een nuchtere aanpak, dienstverlening op maat en een gunstige prijsstelling. Want úw belang staat voorop.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Amsterdam, Hoorn, Monnickendam, Purmerend 

Bezoek website Abma Schreurs advocaten en notarissen