De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Marketing Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Marketing Noord Holland

BrownFish

Internet marketing is een lastig vakgebied, waar veel valkuilen op de loer liggen. Er spelen veel facetten mee die erg complex zijn. Bij BrownFish weten we exact wat we doen. We hebben de meest effectieve manier van Online Marketing ontwikkeld. Online Marketing (ook wel internet marketing genoemd) is essentieel voor het succes van uw nieuwe website. BrownFish haalt door doeltreffende internetmarketing rendementen van minimaal 700%.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle
BrownFish Online Marketing SEO en Conversie

Bezoek website BrownFish

Ba-Mi

Het verzamelen van gegevens is vandaag de dag allang geen probleem meer. Het transformeren van gegevens tot bruikbare informatie die u helpt bij het optimaliseren van uw bedrijfsvoering des te meer. Bas Arts Marketing Intelligence heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van pasklare en pragmatische oplossingen op het grensvlak van marketing en ICT

Bezoek website Ba-Mi

Coolish Company

Coolish Company is gestart vanuit een Texelse huiskamer waarbij direct marketing, enthousiasme, originaliteit en gedrevenheid centraal staan. Inmiddels heeft Coolish Company ruime ervaringen opgedaan wat betreft direct marketing en promotie. Het enthousiasme, originaliteit en gedrevenheid van het jonge team zijn altijd gebleven

Bezoek website Coolish Company

EDM Media

EDM Media is specialist in consumentenbestanden voor directmarketing-activiteiten. Wij weten waar consumenten wonen, hoe zij beslissingen nemen, voor welke boodschap ze vatbaar zijn en hoe ze benaderd willen worden. Wij weten in welke bestanden u nieuwe klanten vindt, en welke bestanden goed responderen op uw telemarketing- of directmail-acties

Bezoek website EDM Media

Het DM-bureau

Door vroegtijdig in een DM-traject te worden ingechakeld kunnen wij u uiteenlopend adviseren over technische, creatieve en efficiente mogelijkheden binnen uw budget.

Bezoek website Het DM-bureau

Idiomorf Infographics

Idiomorf infographics is opgericht met als doel kennis beter over te brengen door tekeningen en animaties te gebruiken. Steeds vaker worden we geconfronteerd met nieuwe technologische ontwikkelingen, wetenschappelijke vragen en geografische veranderingen. Op de website staan voorbeelden van tekeningen en animaties hierover.

Bezoek website Idiomorf Infographics

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png
 

Bezoek website Bureau Strak

LetsStat

LetsStat is al meerdere jaren een betrouwbare statistiekendienst voor haar partners en klanten.

Bezoek website LetsStat

Sales Profs

Gevonden worden voor een nieuwe salesbaan, dat is wat verkopers het liefst willen. Openstaande verkoopvacatures kosten ondernemingen omzet en klanten, dus hoe sneller de juiste kandidaten de vacature vinden hoe groter de kans op een nieuwe collega. Bij SalesProfs kan dat! Dat is namelijk precies waar SalesProfs ervaring in heeft en goed in is.

Bezoek website Sales Profs

VODW

VODW helpt bedrijven om te groeien. Daarbij richten we ons op de ontwikkeling en doorvoering van strategieën op het kruispunt van markt, klant en organisatie. Met een breed pallet aan specialistische expertises helpen we van eerste idee tot en met realisatie. Juist hierdoor zijn we in staat vanaf het begin de consequenties van een strategische keuze te overzien.

Bezoek website VODW

AdResults

Ons doel is om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

- Groningen
- Middelgroot

Bezoek website AdResults

Click

Met vallen en opstaan zijn we uitgegroeid tot allround online marketing bureau. Met een veelzijdig team van specialisten die voor u de diepte in gaan. Allemaal zijn we opgegroeid met internet. Toch maken we nog dagelijks mooie momenten van verwondering mee. Die delen we graag met u. Nooit klaar, nooit uitgeleerd. Die mentaliteit en gretigheid kenmerken onze online experts. U profiteert daarvan. Als bevlogen online kennisbedrijf weven we úw draden in het wereldwijde web.

 

- Heerenveen, Groningen & Amsterdam
- Groot

Bezoek website Click

Qoorts

Online marketing bureau Qoorts uit Amsterdam bestaat sinds 2010 en helpt haar klanten uit het Midden- en Kleinbedrijf met het ontwikkelen en implementeren van vooruitstrevende (online) marketing strategieën en webapplicaties ter versteviging van de branding van deze bedrijven.

- Amsterdam
- Klein

 

Bezoek website Qoorts

Haarlem Venture LAB

Haarlem Venture LAB brengt essentiële elementen samen om succesvol ondernemerschap te vergroten. Haarlem Venture LAB bestaat uit een groep hands-on gerichte professionals die de opgedane ervaring wil inzetten om andere ondernemers te helpen hun onderneming verder te laten groeien. Maar ook voor startups met een goed idee is Haarlem Venture LAB het ideale platform voor new business.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Haarlem

Bezoek website Haarlem Venture LAB

3w Media

Een visuele boodschap met tekst beschikt over een grote kracht om mensen te informeren, inspireren en motiveren. 3w Media is gespecialiseerd in alle vormen van visuele communicatie. U kunt als ondernemer profiteren van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare (creatieve) specialiteiten. Wij verzorgen namelijk meer dan alleen het ontwerpen en technisch realiseren van websites.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 
Displaying 3wmedia.jpg

Bezoek website 3w Media

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

SMID-IT Full Service Internet Bureau

Wij zijn een internetmarketing bureau met ambitie maar ook kennis op het complexe vakgebied van o.a. Leadgeneratie, online marketing strategie, optimalisatie van websites & webshops als ook internet marketing campagnes. Door de kennis op Bedrijfsvoering, Marketing & Sales en Techniek te combineren zijn wij een ideale partner voor veel bedrijven. Omdat wij continue bij blijven op het complexe gebied van internet marketing en technieken kunnen wij u optimaal ondersteunen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Arnhem 
Afbeeldingsresultaat voor SMIDIT internet
 

Bezoek website SMID-IT Full Service Internet Bureau