De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Hypotheekadvies Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

 

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

 

U bent hier

Hypotheekadvies Noord Holland

Baar Financieel Advies

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website Baar Financieel Advies

Schut Financiële Planning

Vanuit ons kantoor in Almere brengen wij samen met u in kaart welke financiële oplossing het beste bij uw situatie past.

Bezoek website Schut Financiële Planning

Breedijk & Biesenbeek

Op onze site vindt u advies op het gebied van (levens) verzekeringen, hypotheken en financiële planning. Uiteraard algemeen en niet op maat. Maar de rekenmodellen geven u alvast een indruk van uw persoonlijke situatie.

Bezoek website Breedijk & Biesenbeek

Bloemendaal Advies Groep

Bloemendaal Advies Groep staat garant voor een persoonlijke en betrokken service, kwalitatieve adviezen en hoogstaande voorzieningen. In onze dienstverlening maken wij het u gemakkelijk. Als u dat wenst, beheren wij de gehele verzekeringsadministratie voor u zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Bezoek website Bloemendaal Advies Groep

De Hypotheker

De Hypotheker helpt je graag wegwijs te worden in de vele mogelijkheden op het gebied van hypotheken en het kopen van een huis. Onze hypotheekadviseurs begeleiden en adviseren je kosteloos gedurende het hele hypotheek traject. Van de eerste oriëntatie tot het bezoek aan de notaris en van de taxatie tot en met de voorlopige teruggaaf. De veelbezochte pagina's over hypotheken hebben we voor jou op een rijtje gezet.

Bezoek website De Hypotheker

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

Huis & Hypotheek

Huis & Hypotheek is een landelijke adviesketen van onafhankelijk hypotheekadviseurs met meer dan 90 vestigingen verspreid over heel Nederland. Huis & Hypotheek behoort daarmee tot de grootste adviesketens in Nederland. Op alle vestigingen adviseren deskundige hypotheekadviseurs bij de keuze van een geschikt hypotheekproduct.

Bezoek website Huis & Hypotheek

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Huisgarant

Bij Huisgarant is het mogelijk voor zelfstandig ondernemers, ZZP-ers en uitzendkrachten om een hypotheek af te sluiten. Er wordt op een deskundige en betrouwbare wijze een inventarisatie gemaakt van uw financiële toekomst. Op deze wijze wordt de best passende hypotheek voor u gezocht.

Bezoek website Huisgarant

Hoost & Van Beek Assurantiën

‘Hoost & Van Beek Assurantiën staat altijd voor ons klaar’. Dat is wat we vaak horen van onze klanten. En dat klopt ook. Want wij zijn en voelen ons een no-nonsense hypotheek- en assurantiekantoor. Onze adviseurs zijn goed opgeleid en stellen zich uiterst professioneel op.

Bezoek website Hoost & Van Beek Assurantiën

Hypotheek Noordholland

Hypotheken Noord Holland houdt zich bezig met uw hypotheek. Het ene advies is het andere niet. Wij adviseren zoals dat van een goed financieel adviseur mag worden verwacht. Wij beloven u geen gouden bergen, daar bent u niet mee gediend. Wij adviseren en bemiddelen in financiële producten en diensten.

Bezoek website Hypotheek Noordholland

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Hypotheek voor Ondernemers

De Ondernemers Hypotheek kijkt ruimer naar het begrip ‘inkomen’. Met onze Ondernemershypotheek kunt u uw huis financieren of uw hypotheek oversluiten. Ook als Startende Zelfstandige Ondernemer zonder jaarcijfers.

Bezoek website Hypotheek voor Ondernemers

Exclusief Financieel Advies

We kunnen u veel toegevoegde waarde en tips geven in een adviesgesprek, echter de eerste verdienste is een goede dekking voor een heel voordelige prijs. Een nauwkeurige indictie kunnen we u in een minuut telefonisch doorgeven. Dan weet u of een afspraak interessant voor u is. Alle zaken die van belang zijn voor een ondernemer kunnen in een gesprek aan de orde komen.

Bezoek website Exclusief Financieel Advies

Klaver Financieel

Ons bedrijf staat garant voor service, persoonlijk advies en kwaliteit. Wij geven adviezen m.b.t. hypotheken, pensioentekorten, kredieten, spaarrekeningen, bemiddeling o.g. en alle verzekeringen. Al onze medewerkers zijn al meer dan één decennium aktief in de financiële dienstverlening.

Bezoek website Klaver Financieel

Eenhoorn Financieel Advies

Onveranderd voor Eenhoorn Financieel Advies is onze passie en onze filosofie: - Gedegen en eerlijk advies, het allerbelangrijkste. Wij stellen eer in ons werk en dat betekent, dat we samen met u nagaan wat in úw geval het beste past.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Amsterdam

 

Bezoek website Eenhoorn Financieel Advies

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

Excellent Finance

Wij geloven dat mensen gelukkiger leven als ze weten dat hun geldzaken op orde zijn. Daarom willen wij op een verrassende, vriendelijke en voordelige manier de grote en kleine geldzaken van zoveel mogelijk mensen blijvend optimaliseren. Onze missie is samen met u er voor zorgen dat u leeft zoals u het liefst wilt leven, met voldoende geld op geplande en ongeplande momenten. Het resultaat is onafhankelijkheid en “financiële” rust.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Den-Helder 

 

Bezoek website Excellent Finance

Horizon Financieel Advies

Horizon Financieel Advies is een financiële dienstverlener met veel kennis en ervaring. Uitstekende kwaliteit van het advies, een hoog niveau van serviceverlening, persoonlijk contact en goede internetmogelijkheden, dit alles tegen een scherpe prijs. Dit zijn in het kort de speerpunten binnen onze onderneming.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Almere 

Bezoek website Horizon Financieel Advies

Univé

Bent u op zoek naar de ideale hypotheek? Naar een duidelijk en afgewogen hypotheekadvies? Van een onafhankelijke adviseur die samen met u de beste hypotheekaanbieder selecteert? Dan komt u vanzelf bij Univé uit. Univé heeft namelijk geen eigen hypotheek. Daarom zoeken wij samen met u naar de hypotheekaanbieder die het beste bij u past en naar de hypotheek met de laagste maandlasten.

Bezoek website Univé

Poundwise Financial Coaching

Uw financiële situatie is continu onderhevig aan veranderingen. Dat ligt niet alleen aan de veranderingen van uw privé-situatie, maar ook aan wet en regelgeving en de dynamiek van onze economie. Dit alles bepaalt uw financiële identiteit en die is voor iedereen heel persoonlijk. Bij Poundwise hebben we een andere kijk op financieel advies: Financial Coaching noemen we dat. Daarom bieden wij ook alle financiële disciplines & professionals onder één dak. Wij geloven in een persoonlijke duurzame relatie. Alleen zo komen we tot een professioneel en persoonlijk advies waar u iets mee kunt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Amsterdam, Amstelveen 

Bezoek website Poundwise Financial Coaching

Uriot Hypotheek en Assurantie Adviseurs

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Bezoek website Uriot Hypotheek en Assurantie Adviseurs

Van Bruggen Adviesgroep

De Van Bruggen Adviesgroep is een groeiende keten van onafhankelijk hypotheekadviseurs in Nederland. Hoe dat komt? Omdat we maar in een ding geloven: de beste hypotheek, tegen de laagste maandlasten.

Bezoek website Van Bruggen Adviesgroep

Rabobank

Financiële ruimte uit uw BV gebruiken voor de aanschaf van uw droomhuis of een verbouwing. U wist niet dat dit kon? Uw accountmanager Private Banking zoekt de beste optie voor u, zodat u optimaal kunt profiteren van de financiële voordelen. Natuurlijk wilt u als ondernemer ook privé profiteren van de financiële mogelijkheden van uw bedrijf.

-  Bedrijfsomvang: Groot
Hoofdlocatie: Utrecht

Bezoek website Rabobank

WestlandUtrecht Bank

In 1969 ontstaat WestlandUtrecht Hypotheekbank N.V. uit een fusie van de Westlandsche Hypotheekbank N.V. en de Utrechtsche Hypotheekbank N.V., beide opgericht aan het eind van de 19e eeuw. WestlandUtrecht Bank is gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen van bestaande klanten. We willen met de veranderde eisen van deze tijd, zo goed mogelijk inspelen op de behoeften van onze bestaande klanten.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Amsterdam 
logo-westlandutrechtbank
 

Bezoek website WestlandUtrecht Bank

JWZ Financiële Diensten

Jaarlijks voorzien we onze klanten van een deskundig en passend advies. We helpen hen met het kiezen van de juiste hypotheek, een goed verzekeringspakket en een passend pensioenplan. U kunt bij JWZ fin.diensten voor al u financiële zaken terecht.

Bezoek website JWZ Financiële Diensten