De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Website Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Website Noord Holland

BrownFish

Een nieuwe website met SEO (= Zoekmachineoptimalisatie) is een goede keuze richting uw succes. Uw website is niet langer onzichtbaar in Google. Uw nieuwe website heeft met zoekoptimalisatie zelfs een topranking in Google en genereert grote bezoekersaantallen. Door het toevoegen van optimale Conversie aan uw nieuwe website met SEO levert deze succesvol online verkoop op. Daarnaast is een goede balans tussen SEO en Conversie essentieel voor het behalen van uw leads.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle
BrownFish Online Marketing SEO en Conversie

Bezoek website BrownFish

ABCnet

ABCnet is sinds 1998 actief bezig met het vervaardigen en onderhouden van internetsites. Wij begonnen met simpele HTML websites, tegenwoordig richten wij ons echter meer op het vervaardigen van de layout met uw huisstijl als uitgangspunt.

Bezoek website ABCnet

Aideon Webdesign

Aideon Webdesign is een klantgericht bedrijf, gespecialiseerd in het maken van compacte websites - op maat - voor beoefenaren van vrije beroepen, kleine (startende) bedrijven en non-profit organisaties.

Bezoek website Aideon Webdesign

Artexion

Wij houden ons bezig met uw zaken. Met andere woorden: wij proberen uw zaken zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen van uw publiek. Wij verzorgen voor zeer diverse klanten de zeer diverse diensten/producten.

Bezoek website Artexion

Carotti Media

Zeg eens eerlijk. Hoe vaak bent u nu echt onder de indruk van reclame? Wordt u wel eens zo gegrepen door een reclameboodschap dat u onmiddellijk product X wilt kopen? Dat u eigenlijk niet wilt wachten tot morgen. Voorbeelden aanhalen hoe het niet moet, is geen kunst. Bedenken hoe het wel moet is een heel ander verhaal.

Bezoek website Carotti Media

Dainamics Webdesign

Dainamics heeft de kennis in huis om verschillende soorten websites te maken. Dainamics is een eenvrouwsbedrijf en daardoor vooral gericht op kleine bedrijven, startende ondernemers en particulieren. Verder richt ik mij op verenigingen & stichtingen, scholen, freelancers en kunstenaars.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Haarlem 

 

Bezoek website Dainamics Webdesign

HSTotaal

HSTotaal ontwikkelt websites, maakt het design en bouwt ze. Websites zien we niet als een technisch probleem maar als een communicatieve uitdaging. We geven - als u dat wenst - antwoord op de vraag hóe uw website past binnen uw andere communicatieinspanningen, hoe een website uw verkoopdoelstellingen ondersteunt, hoe het creatieve concept en het design eruit ziet én hoe een en ander technisch wordt gerealiseerd.

Bezoek website HSTotaal

Webdesign Yvonne

WY (Webdesign Yvonne) vinden het van groot belang dat er goed contact is tussen de opdrachtgever en de designer. U krijgt bij ons de mogelijkheid om “mee te kijken” wanneer uw website ontworpen wordt. Zo kan er regelmatig (telefonisch) overleg worden gepleegd.

Bezoek website Webdesign Yvonne

Qoorts

Online marketing bureau Qoorts uit Amsterdam bestaat sinds 2010 en helpt haar klanten uit het Midden- en Kleinbedrijf met het ontwikkelen en implementeren van vooruitstrevende (online) marketing strategieën en webapplicaties ter versteviging van de branding van deze bedrijven.

- Amsterdam
- Klein

Bezoek website Qoorts

Pink Elephant

Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en bedrijfsverandering. Met advies- en IT dienstverlening haalt Pink Elephant het beste bij opdrachtgevers naar boven, door de kennis en creativiteit van mensen binnen deze organisaties te vertalen naar concrete resultaten.

- Middelgroot MKB bedrijf
- Locaties: s'Hertogenbosch, Naarden, Groningen, Deventer

Bezoek website Pink Elephant

Haarlem Venture LAB

Haarlem Venture LAB brengt essentiële elementen samen om succesvol ondernemerschap te vergroten. Haarlem Venture LAB bestaat uit een groep hands-on gerichte professionals die de opgedane ervaring wil inzetten om andere ondernemers te helpen hun onderneming verder te laten groeien. Maar ook voor startups met een goed idee is Haarlem Venture LAB het ideale platform voor new business.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Haarlem

Bezoek website Haarlem Venture LAB

3w Media

Een visuele boodschap met tekst beschikt over een grote kracht om mensen te informeren, inspireren en motiveren. 3w Media is gespecialiseerd in alle vormen van visuele communicatie. U kunt als ondernemer profiteren van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare (creatieve) specialiteiten. Wij verzorgen namelijk meer dan alleen het ontwerpen en technisch realiseren van websites.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 
Displaying 3wmedia.jpg
 

Bezoek website 3w Media

iWink

iWink is een full service internetbureau. Dat betekent dat u voor strategie, realisatie, beheer en optimalisatie bij ons terecht kunt. Bekijk hieronder de stappen uit ons werkproces en doorloop het full service traject.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Groningen 

Bezoek website iWink

Ordina

Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met ruim 2.900 medewerkers. Wij bedenken, bouwen en beheren ICT-toepassingen bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Wij streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Nieuwegein 

Bezoek website Ordina

SMID-IT Full Service Internet Bureau

Wij zijn een internetmarketing bureau met ambitie maar ook kennis op het complexe vakgebied van o.a. Leadgeneratie, online marketing strategie, optimalisatie van websites & webshops als ook internet marketing campagnes. Door de kennis op Bedrijfsvoering, Marketing & Sales en Techniek te combineren zijn wij een ideale partner voor veel bedrijven. Omdat wij continue bij blijven op het complexe gebied van internet marketing en technieken kunnen wij u optimaal ondersteunen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Arnhem 
Afbeeldingsresultaat voor SMIDIT internet

Bezoek website SMID-IT Full Service Internet Bureau