De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Kantoor Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Kantoor Noord Holland

Adacta

Adacta Nederland B.V. is een onafhankelijk en servicegericht bedrijf gespecialiseerd in het vernietigen van vertrouwelijke informatiedragers op locatie. Door onze volumegrootte kunnen we zeer scherpe tarieven hanteren.

Bezoek website Adacta

ASKO Schoonmaak

ASKO richt zich met name op kantoorschoonmaak en het schoonhouden van appartementgebouwen. Met vestigingen in Amsterdam en Hoorn/Zwaag is ASKO een schoonmaakdienst met een sterke positie en vertrouwde naam binnen de schoonmaakbranche.

Bezoek website ASKO Schoonmaak

Attentie.nl

Attentie heeft een compleet assortiment kantoorartikelen voor op het buro. Pennenhouders, brievenbakjes, schrijfmappen maar ook fotolijstjes en notitieboeken hebben wij als groothandel in huis. Goedkope bureauartikelen en bureau accessoires of juiste luxe premiums als digitale fotolijstjes met uw logo? Attentie heeft het voor u op voorraad.

Bezoek website Attentie.nl

De Dreu Schoonmaakbedrijf

De Dreu Schoonmaakbedrijf b.v. kenmerkt zich vanaf dit moment als een familiebedrijf met het positieve karakter van zo'n onderneming. Een sterke onderlinge verbondenheid en twintig jaar ervaring liggen ten grondslag. Dankzij een directe persoonlijke dienstverlening lukt het de bedrijfsresultaten voortdurend te verbeteren.

Bezoek website De Dreu Schoonmaakbedrijf

De Graaf Afvalbeheer

De Graaf biedt u een beproefd en geheel gesloten systeem, dat uw vertrouwelijke gegevens niet alleen extern, maar ook intern beschermt. Met speciale security trucks en containers verzorgen wij uw archiefvernietiging. En mag de informatie nog niet vernietigd worden, wij verzorgen ook uw full-service archiefbeheer.

Bezoek website De Graaf Afvalbeheer

Drieco

Drieco Papier is gespecialiseerd in archiefvernietiging (met garantiecertificaat) en drukkerij-afvallen. Een tussenstation voor oud papier. En een belangrijke schakel in het hele kringloopproces.

Bezoek website Drieco

Schoonmaakbedrijf Nijman

Al ruim zeven jaar is schoonmaakbedrijf Nijman zuiver in beweging. Wij richten ons op het schoonmaakonderhoud van kantoorpanden, scholen en oplevering van bouwprojecten. Ook voor glasbewassing en vloeronderhoud kunt u bij ons terecht.

Bezoek website Schoonmaakbedrijf Nijman

Schoonmaakbedrijven vergelijken

Schoonmaakbedrijven vinden in postcodegebied Noord-Holland. Schoonmaakbedrijven vergelijken. Schoonmaakbedrijven prijzen - tarieven of kosten vergelijken. Vergelijk offertes en vind de goedkoopste schoonmaakster in Noord-Holland.

Bezoek website Schoonmaakbedrijven vergelijken

AmDkoeriers

AmDkoeriers is een betrouwbaar en klant gericht Koeriersbedrijf dat staat voor Service, Kwaliteit en Zekerheid, Wij stellen de wensen en behoeftes van onze klanten centraal. Onze diensten bestaan uit: Snel transporten, 24 uur zendingen. Nachtdistributie, Spoedeisende Koeriersdiensten en Transporten. Dit ook Internationaal mogelijk. Of het nu gaat om een document of pallet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg 
Displaying AmDkoeriers.png

Bezoek website AmDkoeriers

iLocate

Op iLocate kunt u gratis zoeken naar zakelijke ruimten die te huur of te koop staan. U vindt bij iLocate een aanbod van meer dan 50.000 kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en winkelruimtes. Van een kleine flexibele werkplek tot een groot distributiecentrum, u vindt alles onder één dak bij iLocate. Heeft u een interessante ruimte gevonden op iLocate? Toon uw interesse in een object en kom vrijblijvend in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u extra informatie kunt opvragen of u direct een bezichtiging kunt inplannen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam
Afbeeldingsresultaat voor Ilocate
 

Bezoek website iLocate

Flexas

Kantoorruimte huren via Flexas.nl? In meer dan 170 steden in Nederland verhuren wij geschikte kantoorruimte en bedrijfsruimte. Direct beschikbaar en zowel geschikt voor starters als grote ondernemingen. Kijk hieronder voor ons huuraanbod in enkele populaire plaatsen, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere en Eindhoven. Natuurlijk hebben wij in veel meer steden beschikbare kantoorruimte, deze kun je vinden via de zoekoptie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Kantoorruimte huren via Flexas.nl
 

Bezoek website Flexas