De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

E-Commerce Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

E-Commerce Noord Holland

Alle Talen

Het ene woord vervangen door een ander kan iedereen die in het bezit van een woordenboek is. Een goede vertaling is echter een aangepaste versie van uw oorspronkelijke tekst, waarbij rekening wordt gehouden met het taalgebruik dat hierbij van toepassing is ten aanzien van inhoud en vorm.

Bezoek website Alle Talen

AnchorMen

Of het nu gaat om een doelgerichte presentatiewebsite, een online marketing-uiting, een uitgebreide webshop, een intranet toepassing of een webapplicatie; AnchorMen zorgt dat het goed komt!

Bezoek website AnchorMen

Bluedesk

Bluedesk E-Business is een e-business bureau dat sterk gefocust is op het realiseren van websites, enterprise portals en browsergestuurde applicaties waarbij gebruiksvriendelijke interactie, beveiligde backoffice integratie, online verkoop, workflow toepassing en enterprise content management een belangrijke rol spelen.

Bezoek website Bluedesk

Jungle Minds

JungleMinds is een internetadviesbureau en verbetert voor u de online resultaten. Wij zijn specialist in online marketing en communicatie.

Bezoek website Jungle Minds

Mc Nolia

McNolia (sinds 1998) is een moderne organisatie die wereldwijd actief is op het gebied van software ontwikkeling en systeem integratie op basis van internet technologie.

Bezoek website Mc Nolia

iWink

iWink is een full service internetbureau. Dat betekent dat u voor strategie, realisatie, beheer en optimalisatie bij ons terecht kunt. Bekijk hieronder de stappen uit ons werkproces en doorloop het full service traject.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Groningen 

 

Bezoek website iWink

De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is een eCommerce specialist pur sang. Onze focus ligt op het verhogen van de conversie en de waarde van de winkelmand. Het eCommerce proces (komen, kijken, keuren, kiezen, kopen en weer kopen) speelt bij het bedenken en realiseren van onze oplossingen altijd een belangrijke rol. E-commerce zit in het DNA. De Nieuwe Zaak is één van de weinige e-commerce bureaus in Nederland die daadwerkelijk full service is.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlcoatie: Zwolle 

 

Bezoek website De Nieuwe Zaak

Neo Webdesign

Een wereld waar (bijna) alles mogelijk is creëren we samen met U. Neo Webdesign maakt een professionele website op maat voor een voordelige prijs. Blader gerust door onze pagina's en ontdek onze voorwaarden en diensten.

Bezoek website Neo Webdesign

VistaPrint

VistaPrint maakt top kwaliteit grafisch ontwerp en maatwerk drukwerk gemakkelijk en betaalbaar voor iedereen.

Bezoek website VistaPrint

Milvum

Milvum brengt elk aspect, van idee tot uitvoering, in kaart. Met de juiste strategie stuurt Milvum een concept tot een werkend succes. Door business, design, technologie en marketing hierbij te integreren, brengt Milvum oplossingen naar de toekomst.

Bezoek website Milvum

Elivery

Bij het starten van een webshop waarbij u fysieke pakketten gaat versturen naar uw klanten kan veel komen kijken. Elivery kan u hierbij ondersteuning bieden om dit vanaf het begin, effectief in te regelen. Zelf doen of uitbesteden?

Bezoek website Elivery

Budget Exposure

Budget Exposure is een marketing en social media bureau gevestigd in Amsterdam gedreven door een team van gepassioneerde en ervaren marketing professionals. We leveren marketing oplossingen op basis van de doelen die voor onze opdrachtgevers het meest relevant zijn. Onze marketing professionals zijn gespecialiseerd in het genereren van kwalitatieve leads, sales conversie en kunnen elke marketing uitdaging tackelen waar uw organisatie tegenaan loopt.

- Amsterdam
- Klein

Bezoek website Budget Exposure

Pink Elephant

Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en bedrijfsverandering. Met advies- en IT dienstverlening haalt Pink Elephant het beste bij opdrachtgevers naar boven, door de kennis en creativiteit van mensen binnen deze organisaties te vertalen naar concrete resultaten.

- Middelgroot MKB bedrijf
- Locaties: s'Hertogenbosch, Naarden, Groningen, Deventer

Bezoek website Pink Elephant

Haarlem Venture LAB

Haarlem Venture LAB brengt essentiële elementen samen om succesvol ondernemerschap te vergroten. Haarlem Venture LAB bestaat uit een groep hands-on gerichte professionals die de opgedane ervaring wil inzetten om andere ondernemers te helpen hun onderneming verder te laten groeien. Maar ook voor startups met een goed idee is Haarlem Venture LAB het ideale platform voor new business.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Haarlem

Bezoek website Haarlem Venture LAB

Brownfish

Om succesvol online te zijn kies je voor een effectieve website. Voor ambitieuze ondernemers die resultaat gericht zijn.

BrownFish verdiept zich in de missie, visie, doelstellingen en Unique Selling Points (USP’s) van uw bedrijf. We verplaatsen ons in uw situatie en uw Business Strategy en kruipen zo in de huid van uw klant. Vervolgens maken we uw bedrijfswebsite, die naadloos aansluit op uw business. Uw nieuwe website ondersteunt, bevestigt en versterkt uw klant- en verkoopgesprekken optimaal.

Uiteraard zorgen we er ook voor dat uw website in de top van zoekmachines terecht komt, zodat uw website ook zelfstandig meer dan voldoende leads genereert.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle
BrownFish Online Marketing SEO en Conversie

Bezoek website Brownfish

SMID-IT Full Service Internet Bureau

Wij zijn een internetmarketing bureau met ambitie maar ook kennis op het complexe vakgebied van o.a. Leadgeneratie, online marketing strategie, optimalisatie van websites & webshops als ook internet marketing campagnes. Door de kennis op Bedrijfsvoering, Marketing & Sales en Techniek te combineren zijn wij een ideale partner voor veel bedrijven. Omdat wij continue bij blijven op het complexe gebied van internet marketing en technieken kunnen wij u optimaal ondersteunen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Arnhem 
Afbeeldingsresultaat voor SMIDIT internet

Bezoek website SMID-IT Full Service Internet Bureau