De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Computers Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Computers Noord Holland

Dell

Dell biedt uitstekende betaalbare desktops en laptops voor ondernemers. Let op de scherpe aanbiedingen. Tevens alles via internet besteld en aan huis geleverd.

Bezoek website Dell

Dynabyte

Bij Dynabyte kunt u, behalve in de winkel, ook op het internet terecht voor een breed assortiment aan computers, supplies en software. Alles uit voorraad leverbaar. Dynabyte heeft haar winkels verspreid over heel Nederland. Er zit altijd een bij u in de buurt en zo niet, dan kunt u eenvoudig en veilig via internet bestellen.

Bezoek website Dynabyte

Hewlett-Packard

Bij HP kunt u terecht voor een breed assortiment aan desktops, laptops, monitoren, scanners, enz. Alles snel en eenvoudig via internet te bestellen.

Bezoek website Hewlett-Packard

Kelkoo

Kelkoo is een uitstekende prijzenvergelijkingssite. Kijk hier welke computer voldoet aan uw eisen, vergelijk de prijzen en maak vervolgens een beslissing.

Bezoek website Kelkoo

MyCom

Om je zoveel mogelijk van dienst te zijn, biedt MyCom onbeperkte support op alle bij MyCom gekochte producten. Je kunt met alle technische vragen over je hardware terecht bij het MyCom Service Center.

Bezoek website MyCom

Paradigit

De Paradigit Groep is sinds 1992 actief in de computerbranche met de verkoop aan consumenten, bedrijven, overheid en onderwijs. Paradigit stelt zich als doel om optimale klanttevredenheid te realiseren door haar eindgebruikers uitstekend te adviseren over en te bedienen met kwaliteitsproducten, voorzien van levenslange ondersteuning.

Bezoek website Paradigit