De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Bedrijfsnaam Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Bedrijfsnaam Noord Holland

De Merkplaats

De Merkplaats is een eigenzinnig merkenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de dienstverlening op het terrein van de juridische bescherming van ideeën, tv-formats, merken, auteursrechten, domeinnamen, handelsnamen en modelrechten.

Bezoek website De Merkplaats

Knijff Merkenadviseur

Wij zijn de adviseur voor iedereen die persoonlijke aandacht voor zijn merk bescherming belangrijk vindt. Bij Knijff Merkenadviseurs bent u aan het goede adres als u deskundigheid zoekt.

Bezoek website Knijff Merkenadviseur

Lancelots

Lancelots informeert en inspireert ondernemende zelfstandigen. Ontwikkel je kennis - ontmoet collega's - train je vaardigheden.

Bezoek website Lancelots

Leren.nl

Wie een bedrijf begint, moet een pakkende bedrijfsnaam verzinnen. De keuze daarin is in principe vrij. De naam moet echter wel voldoen aan de voorwaarden van de Handelsnaamwet. Op onze site vindt u uitgebreide informatie over het kiezen van een bedrijfsnaam en de voorwaarden waar deze aan moet voldoen.

Bezoek website Leren.nl

Merkenbureau Heemskerk

Merkenbureau Heemskerk is het bureau om snel, deskundig en goedkoop uw intellectueel eigendom te beschermen. Bescherming van merken, modellen (vormgeving van een product), domeinnamen, auteursrecht (copyright), handelsnamen en patent (octrooien).

Bezoek website Merkenbureau Heemskerk

Merkenbureau.com

Merkenbureau.Com is het goedkoopste merkenbureau van Nederland. Bij ons kunt u uw merk wereldwijd veilig en goedkoop registreren.

Bezoek website Merkenbureau.com

Merkenwinkel

Merkenwinkel.nl maakt het voor bedrijven en particulieren mogelijk om goedkoper, sneller en simpeler hun merken online te registreren. Wij bieden een geavanceerde online merkregistratie dienst met een professionele helpdesk tegen het laagste tarief in de Benelux. Niet alleen kunt u via merkenwinkel.nl uw merk registreren maar ook laten bewaken in de Benelux.

Bezoek website Merkenwinkel

Ocstrooicentrum Nederland

Het innovatieve midden- en kleinbedrijf, (startende) ondernemers, particuliere uitvinders, dienstverlenende instanties, wetenschappers, docenten en studenten en de overheid kunnen bij ons terecht. Octrooicentrum Nederland (ook wel bekend als Bureau voor de Industrile Eigendom) is een agentschap van het Ministerie van Economische Zaken.

Bezoek website Ocstrooicentrum Nederland

Sprout

U weet wat u gaat doen, maar nu nog een naam. Wat te doen als die geniale inval uitblijft? En hoe bescherm u de naam juridisch? Op de site van Spout vindt u 7 zaken om aan te denken bij het kiezen van een bedrijfsnaam.

Bezoek website Sprout