De startpagina voor ondernemers van Noord Holland

Inkoopmanagement Noord Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Inkoopmanagement Noord Holland

Accenture Nederland

Accenture is meer dan alleen een adviesorganisatie. We zijn een internationaal opererend bedrijf dat op basis van drie kernactiviteiten oplossingen biedt voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers.

Bezoek website Accenture Nederland

Facillity Service

Het facility management is een proces dat in toenemende mate met beleid en visie wordt gekoppeld aan de primaire doelstellingen van organisaties. Facility Service vervult hierin een vooruitstrevende rol in Nederland.

Bezoek website Facillity Service

Facto Magazine

Facto Magazine! Het vakblad voor facility managment en inkoop.

Bezoek website Facto Magazine

20/20 vision Europe

20/20 vision Europe is een Nederlands bedrijf dat succesvolle standaard oplossingen biedt voor uw gehele proces van budget tot betaling en digitale berichtuitwisseling. Wij ontwikkelen onze oplossingen zelf, waardoor wij snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rijswijk 
Displaying 2020 vision.jpg
 

Bezoek website 20/20 vision Europe

Kostenverlaging.nl

Hier kunt u informatie en artikelen vinden en downloaden over kostenbesparing, inkoopmanagement en kostengebieden. Ook kunt u hier een aantal praktijkvoorbeelden vinden.

Bezoek website Kostenverlaging.nl

NEVI

NEVI brengt mensen samen om inkoopkennis en praktijkervaring te delen en te ontwikkelen. NEVI heeft hierin een stimulerende en vernieuwende rol met als doel de hoogst haalbare inkoopprestatie.

Bezoek website NEVI

Schuiteman Accountants & Adviseurs

Schuiteman biedt al meer dan 40 jaar een hoogwaardige dienstverlening waarbij een sterke persoonlijke betrokkenheid van het grootste belang is. En dat vinden onze relaties ook. Zij merkten massaal in een onafhankelijk recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek "het persoonlijke contact" aan als sterkste punt. Niet voor niets heeft meer dan 70% van hen ons al eens bij een ander bedrijf aanbevolen.

Bezoek website Schuiteman Accountants & Adviseurs